• Facebook Logo
  • Instagram Logo
  • Mail Icon

5 cadeautips voor fans van treinreizen

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor een echte fan van treinreizen? Of ben je gewoon zélf een enorme liefhebber van reizen met de trein en wil je je graag verwennen met een leuk gadget of hebbeding? Check dan hieronder onze cadeautips!

1. Een speelgoedtrein

Dankzij het populaire LEGO® Masters is het ondertussen duidelijk: speelgoed is niet enkel voor kinderen, ook volwassenen vinden het leuk. Waarom dus eens geen speelgoedtrein cadeau geven? Ontdek de verschillende LEGO®-treinen: van een heuse hogesnelheidspassagierstrein (onze favoriet!) tot de enige echte Harry Potter Zweinstein Express. Iedereen aan boord?

Vind je Lego trein hier.

2. Een inspirerend boek

Perron Europa kwam recent uit en is een heel fijn inspiratieboek over treinreizen, met mooie foto’s en leuke verhalen. Een boek dat doet dromen van trage reizen en adembenemende treinroutes. Ben je nog op zoek naar andere interessante treinlectuur? Ontdek onze tips!

Vind Perron Europa hier.

3. Nuttige cadeaus voor treinreizigers

Geef je graag een nuttig en bruikbaar cadeau aan een (toekomstige) treinreiziger? Denk dan eens aan een (compacte) reiskoffer of aan een dagrugzak. Een dagrugzak is heel handig wanneer je met de trein reist: zo heb je steeds je belangrijkste spullen bij je. Naast een koffer en een rugzak, zijn packing cubes ook erg handige hebbedingen. Ze helpen je je bagage overzichtelijk te houden. Met een compressiezak maak je je bagage dan weer een stuk compacter. Ideaal wanneer je meer spullen in je koffer wil krijgen. Een kwalitatieve drinkbus zal ook menig treinreiziger weten te bekoren. Mag het een iets duurder cadeau zijn? Dan raden we een e-reader aan, een onmisbaar gadget voor élke treinreiziger.

4. Een avontuurlijk gezelschapsspel

Als je op zoek bent naar een uitdagend en strategisch bordspel voor een liefhebber van treinreizen, is Ticket to Ride wat je nodig hebt. Wij vinden het één van de leukste gezelschapsspellen voor volwassenen. Het spel brengt je bovendien helemaal in de treinreissfeer. Benieuwd wie de langste treinroute bouwt, de verst gelegen steden bezoekt of de beste treintunnels boort? Dit spel heeft verschillende varianten, maar wij vinden Ticket to Ride Europe de leukste variant vanwege de herkenbare routes en de leukste spelmogelijkheden.

Ticket to Ride Europe vind je hier.

5. Een échte treinreis

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau of wil je het liefst een échte treinreis cadeau geven? Dat kan, en wel met een cadeaubon van Ergens Onderweg. Je kiest zelf het bedrag en ontvangt de bon via mail. De cadeaubon is in te ruilen tegen eender welke reis op onze website! Ontdek alvast ons volledige aanbod aan rondreizen, citytrips en reizen met vaste verblijfsplaats.

Bestel hier je cadeaubon.

Andere artikels