• Facebook Logo
  • Instagram Logo
  • Mail Icon

Ergens Onderweg

Wie trager reist, beleeft meer.

Ergens Onderweg is ontstaan uit passie voor toerisme en zin voor avontuur. Na zelf te ondervinden hoe complex het is om een vakantie met de trein te plannen en te organiseren, zag Veerle een kans om anderen deze zorgen te ontnemen. Want er zijn nu eenmaal veel mensen die graag met de trein op reis willen, maar niet weten hoe. Ergens Onderweg is dan ook geen traditioneel reisbureau, maar een met een duidelijke missie: tonen dat je overal kan geraken met de trein, als je maar goed voorbereid bent.

Spring mee op de trein

Meer en meer mensen proberen bewust te reizen, maar voor velen is het toch nog een drempel. Daarom maken we onze treinreizen zo toegankelijk mogelijk: alles wordt voor je geregeld, je kan ons altijd bereiken bij problemen op reis én je krijgt een hoop reistips mee. Zo hopen we nog meer reizigers op de trein te doen springen. 

Getest en goedgekeurd

De meeste reisgidsen of toeristische diensten gaan er automatisch vanuit dat je met de auto reist. Met Ergens Onderweg bewijzen we dat het anders kan. We zoeken voor je uit op welke prachtige plekken je met de trein, te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer geraakt. Uiteraard hebben we ook al onze reizen zelf getest. Geen massatoerisme, maar reizen gebaseerd op research, persoonlijke ervaringen en samenwerkingen met lokale experten. 

Wij adviseren, jij kiest

De reizen die je op onze website vindt zijn zorgvuldig samengesteld, maar staan niet in steen gebeiteld. Slaap jij liever in een iets luxueuzer hotel of net een hippe hostel? Wil je een bepaalde bestemming op je rondreis overslaan of inwisselen voor een andere? Ga je graag korter op reis of brei je er nog een weekje aan? Alles is mogelijk. Geef gerust je wensen door, dan stellen we samen je ideale reis op.

Ontdek onze reizen

Onze troeven

Ecologisch verantwoord
Zorgeloos reizen
Authentiek en persoonlijk
Alles op maat

Waarom de trein?

VEEL VOORDELEN

De meeste mensen die op vakantie gaan met de trein zijn meteen verkocht. Je leeft trager, geniet meer van de tocht en hebt een minimale ecologische impact. De voordelen van reizen met de trein zijn dan ook talrijk. Wie houdt van veel variatie, een comfortabele heen- en terugreis en een flinke portie avontuur, zal al snel overtuigd zijn. Zo is reizen met de trein …

  • … comfortabel en veilig
  • … één groot avontuur
  • … gemakkelijk
  • … een authentieke beleving
  • … een klimaatvriendelijker alternatief